FEATURED VIDEOS

 

Contact Us


Joyce Erb
Email




9 comments:


  1. I try to link my card but it's not working.
    Gr Elly

    http://ellyscardcreatief.blogspot.ro/2015/01/teal-and-purple.html

    ReplyDelete
  2. Hi Joyce! I entered two cards via the StampTV gallery. I linked back to this post in the comment section but I see that my cards do not show up. Is that OK or does it need to be done through an active blog?

    ReplyDelete
  3. Hi Joyce for some reason I am having problems linking my card! It keeps on telling me that I must backlink which I have done in my blog. Unfortunately I only have 45 mins left to work on this as I have to go out and would hate not to add my link. Hope you can help. Thanks Lindsay

    ReplyDelete
  4. Hi Joyce I'm having the same problem as Lindsay. It says I have no backlink but I have, twice! My card isn't showing up in the gallery.

    ReplyDelete
  5. It goes to moderation when that happens. I will check it. I turned it off but forgot this eek...sorry

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  6. Me too, Elly! I tried many, many times, kept saying I didn't have link back in my description, but I did. Even tried putting the link in many different ways, at the beginning, at the end, both. My history said it was uploaded, but it would never show up with all the other cards. Is something different now? I've not had this type trouble with linking back when uploading in past. Thanks!

    ReplyDelete
  7. Hi Joyce,
    I tried to copy the badge to my blog. The code for the badge is

    http://1.bp.blogspot.com/-YW33n3uKITo/VjAOMSawcCI/AAAAAAAAFRY/dQmjO9D1Ovo/s1600/Badge-TOP3.jpg

    But it does not work. Would you be able to send the correct code please?
    Thanks,
    marianne

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete